vineri, 25 mai 2018

Cromoterapia


  Aceasta forma de vindecare foloseste culoarea, ca principal medicament. Culoarea vindeca, adica armonizeaza corpul fizic si pe cele subtile cu ajutorul frecventelor vibrationale specifice fiecarei nuante.
Exista diferite modalitati de utilizare a culorii in cromoterapie ,voi preciza cateva:
 proiectarea unei lumini colorate, bautul unei ape expuse la soare intr-o sticla colorata (se folosea inca din antichitate), aplicarea de materiale colorate pe corp si folosirea energiei colorate transmise prin maini sau respiratie. Ultimele doua presupun un mai mare grad de maiestrie a terapeutului.
Terapia se poate face direct pe chakre care sunt raspunzatoare de anumite boli si organe sau pe organele bolnave. Stabilirea culorii necesare tratamentului este de cele mai multe ori pur individuala. Exista retete generale, insa pt fiecare, tratamentul este unic. Se poate decide ce culoare trebuie folosita cu ajutorul vizualizarii aurei, respectiv a disfunctiilor din ea care trebuie echilibrate, cu ajutorul ansei sau prin alte abilitati extrasenzoriale ale terapeutului. Cromoterapia poate fi asociata cu meloterapie, terapia cu lumanari, terapie prin arta, aromoterapia sau alte terapii complementare de tip reiki.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesaje ascunse in basmele romanesti